Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació


El butlletí Cynthia

Cynthia és una publicació anual que ofereix un resum de les dades més destacables de cada temporada i una sèrie de seccions per a donar a conèixer les diferents estacions de mostratge, els treballs científics que genera el CBMS, els elements més importants per identificar correctament les espècies i, en general, tot allò destacable sobre l'ecologia de les papallones catalanes.

Número 14 (temporades 2015-2016)


Després d’un període més llarg del que tocaria, publiquem un nou Cynthia amb més continguts. Hi trobareu els resums de les temporades 2015 i 2016, molt positives pel que fa a la implicació dels col·laboradors i a l’augment en el nombre d’estacions, però alhora molt negatives pel que fa als resultats. Aquestes dues temporades han estat les pitjors de tota la sèrie disponible, i durant dos anys consecutius moltes espècies han assolit els valors més baixos des de 1994.Falten 2 mesos per l'inici de la temporada número 27
Catalan Butterfly Monitoring Scheme 2018
Mapa del web | Política de cookies | Crèdits